Carnaval 2015

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Què és la Consulta Jove?

La consulta jove consisteix  que un grup d’infermeres del PAC de Son Pizà vénen a escoltar els teus dubtes i/o problemes de salut i t’ajudaran a resoldre’ls.
La Consulta Jove és un projecte format per diversos professionals de l’àmbit sanitari que té com a missió oferir informació i resoldre dubtes sobre qualsevol tema relacionat amb la salut i el benestar. D’aquesta manera, el nostre objectiu és millorar els hàbits dels joves i disminuir les conductes de risc pròpies dels adolescents, tot això de manera ANÒNIMA i CONFIDENCIAL.

COM PODEU REALITZAR UNA CONSULTA?
La via per posar-vos en contacte és demanar cita a la consergeria del centre i cada divendres de 12:00 a les 14:00 s’atenen les vostres peticions.

No t’ho pensis, parla amb elles!

Xerrades Fundació Vicente Ferrer

La Fundación Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, de l’estat d’Andhra Pradesh i d’algunes de les comunitats més desfavorides i excloses del sistema de castes indi: dàlits, grups tribals i backward castes.

La Fundació és una organització humanista fonamentada en la filosofia de l’acció. Amb la seva forma pensar i actuar, Vicente Ferrer ha estat capaç de transmetre el seu compromís per eradicar les desigualtats i mobilitzar les consciències, a la vegada que involucrava a les persones en el seu propi canvi. La seva forma d’entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.

La Fundació ha estat els dies 21, 22 i 23 de gener donant xerrades a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO damunt la feina que està fent a l’Índia.

Si teniu dubtes o voleu més informació podeu passar per la nostra botiga de Comerç Just al C. Anníbal, 9 (devora el mercat de Santa Catalina).