5 de juny Dia Mundial del Medi Ambient

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El divendres 5 de juny celebram el dia mundial del medi ambient al nostre centre sota el lema.

VIU EN VERD I FRUEIX LA FRESCOR

Per conscienciar a la comunitat educativa de la necessitat de dur a terme un desenvolupament sostenible per la preservació del medi ambient consumint aliments Km0 gaudirem tots plegats d’una berenar de fruita fresca:

Albercoc, meló i síndria. Això serà possible gràcies a la col·laboració de les cooperatives agro-alimentàries de les Illes balears especialment a la cooperativa agrícola de Porreres i Agroilla.

Per altra banda els alumnes de 1r de batxillerat donarem a conèixer els resultats obtenguts de les enquestes realitzades el 30 d’abril que organitzàrem el dia sense cotxe. Aplicàrem el mètode científic a l’estudi de les emissions de diòxid de carboni, per això elaboràrem enquestes (presa de dades), analitzarem les enquestes i calculàrem les distàncies entre els diferents domicilis i el Centre, finalment traguérem resultats i conclusions

El 30 d’abril deixàrem d’emetre a l’atmosfera 16 kg de Diòxid de carboni!!!

Estada Erasmus+ a Malta dels alumnes de CFGM

Els alumnes han estat fent pràctiques a tres empreses de Malta: Warp Speed Technology, TECHZONE i Style Computer Services.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’IES Emili Darder al mercadet d’ONGs escolars

Associació contra el Noma, IES Emili Darder contra el Noma i Nins amb somriure col·laboren amb la Fundació Campaner per lluitar contra aquesta malaltia infantil al Níger.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dia de Sant Jordi i Premis Literari, Fotogràfic i de Clipmetratges

El passat 23 d’abril va ser Sant Jordi i també la data elegida per a l’entrega solemne dels premis dels certàmens literari, fotogràfic i de clipmetratges.

L’acte va tenir lloc a la Sala d’actes del Centre i a ell hi assistiren tots els alumnes que havien participat als certàmens d’enguany i l’excel∙lentíssim jurat.

Començà a les 10.40 hores i va concloure a les 11.10 hores. Així mateix es muntaren paradetes amb llibres i CD de segona mà i es vengueren roses, els doblers recaptats de les quals, es destinaren a les ONGs creades al Centre.

Enhorabona als premiats i moltes gràcies a tots els participants.

Fins a l’any vinent, bons llibres i milers de roses .

Salut, cultura i amor!

Relació de premiats

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.