Eleccions Sindicals

Dia 4 de desembre hi ha eleccions sindicals. Les votacions tendran lloc entre les 13:00 i les 18:00. Les activitats lectives s’interrompran a les 13:00 i es reprendran a partir de les 18:00.

Taller de reciclatge

El pròxim dimarts 18 de novembre, a les 16:30,  es farà al centre un taller de reciclatge d’oli. La idea és realitzar una activitat de fabricació de sabó. Necessitam la vostra participació, estau tots convidats i… per favor heu de dur motlles ( pots de philadelfia o petits suis,…).

DSC00333

Bunyols i clavells per a l’educació 2014-15

El 21 d’octubre celebràrem a l’IES Emili Darder la tradicional bunyolada.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els doblers que es recaptaren serviran per a la subvenció del viatge d’estudis de 4rt d’ESO, que enguany aniran a Granada.

A les 7 del matí preparàrem la massa per fer els bunyols, esperàrem a que tovàs i a les 9 començàrem a fregir-los. Els alumnes de 4rt ESO muntaren la paredeta dels bunyols al porxo i la dels clavells al rebedor del Centre. Vàrem fregir fins passades les 13 hores del migdia!!!

Una vegada fregits, els alumnes de 4t d’ESO s’encarregaren d’ensucrar-los i ficar-los dins bossetes de paper.

El timbre per sortir al pati va sonar 5 minuts abans de l’hora habitual. Alumnes i professors/res varen poder menjar bunyols a ritme d’Antònia Font.

Els bunyols eren BONÍSSIMS!!!!

Per altra banda, al rebedor de l’Institut hi havia una altra festeta. Muntàrem una paradeta amb molts, molts de clavells perquè l’alumnat obsequiàs als seus amics i amigues més especials.

Volem donar les gràcies a tots aquells que amb la seva gran ajuda varen possibilitar que tothom gaudís de la festeta.

La Comissió d’extraescolars.

Beques 2014-15

Beques NESE

Al següent enllaç de la conselleria, a l’apartat Documents relacionats trobareu la documentació necessària per a realitzar la sol·licitud de ajudes del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2014-2015. El termini de presentació 30 de setembre.

Informació Beques Alumnes NESE 2014-15

Beques Estudis PostObligatoris

Informació Beques Estudis PostObligatoris 2014-15