DIA D’INTERNET SEGURA

Dia 5 de febrer celebram el dia d’Internet segura, enguany el lema és “Tots per una Internet millor”.

Els nostres cibermentors donaran informació als companys amb l’objectiu d’ajudar a crear una Internet millor sent respectuososa amb els altres, protegint la seva reputació i la dels altres a la Xarxa i buscant oportunitats positives per crear, participar i compartir a través d’Internet.

Tots som responsables de marcar la diferència a Internet. Podem contribuir a la creació d’un espai positiu comportant-se de manera respectuosa amb els altres i buscant oportunitats positives que ens permetin crear i connectar. Davant del contingut negatiu, inapropiat o il·legal, tots podem reaccionar i denunciar.


Revista IES Emili Darder

Diari Darder núm. 1 IES Emili Darder 2018-19

El Diari Darder és una revista feta per alumnes i destinada a alumnes, professors i qualsevol que s’interessia pels temes de la comunidat educativa.

View Fullscreen

Microrelats: Guanyadora del primer premi!

La comunitat educativa de l’IES Emili Darder vol donar l’enhorabona a la nostra alumna na Carla Marín, de 3r d’ESO C, per haver guanyat el primer premi del concurs de microrelats “El control no és amor” 2018 de l’Ajuntament de Palma en la categoria de 14-17 anys.

Podeu trobar més informació a Palma jove

Balearskills 2018: ENHORABONA guanyadors!

La comunitat educativa de l’IES Emili Darder vol donar l’enhorabona al nostre alumne en Pedro Vidal per haver guanyat la prova de Balearskills del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, i al seu tutor, en Tomeu Vives, per la seva dedicació en la preparació i acompanyament d’en Pedro. També agraïm la participació del nostre alumne en Alejandro Rodríguez en la prova del CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web.

Us anirem informant de la prova de Spainskills que es celebrarà en els pròxims mesos i on participaran els guanyadors de cada comunitat.

De moment aquí teniu algunes imatges de la jornada d’ahir:

BalearSkills 2018

Els propers dies 26 i 27 de novembre tindrà lloc les proves de Balear Skills 2018 de la família professional d’Informàtica i comunicacions.
En aquestes proves participaran els nostres alumnes, en Pedro Vidal i n’Alejandro Rodríguez.
Us desitjam molta sort!