Festa de Final de Curs 15-16 i 20è aniversari

28 DE JUNY

La festa començarà a les 19.30 hores amb els actes següents:

  1. Parlament de la directora.
  2. Reconeixement als antics membres de la comunitat educativa.
  3. Actuacions.
  4. Lliurament de premis als guanyadors del concurs DIVERGENT.
  5. Reconeixement als millors expedients d’ESO i batxillerat.
  6. Reconeixement a l’esforç.
  7. Pa amb oli.

Captura de 2016-06-14 14:05:59

Les nostres ONGs al Mercat Solidari

El passat dimecres, dia 4 de maig, varem participar en el mercat solidari que és va celebrar a la Plaça Major juntament amb altres ONGs d’altres centres. Va ser una jornada plena de solidaritat en la qual els nostres alumnes de segon d’ESO, amb les seves respectives ONGs: QLS, SMILES, UNA AJUDA UN SOMRIURE, STOP AL NOMA, varen vendre un grapat d’articles fets i elaborats al centre per ells. Com sempre aquest doblers anirán destinats a lluitar contra el NOMA a través de la Fundació Campaner, el nostre intermediari.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Acció: Dia sense cotxe, dijous 28 d’abril

En un temps de rècords de temperatures globals, rècords del desgel i rècords de nivells de carboni a l’atmosfera, l’IES Emili Darder vol tenir el seu “momentun” i passar a l’acció.pasted image 0

És per això que el dia 28 d’abril celebrarem eldia sense cotxe, SERÀ EL NOSTRE GEST D’ACCIÓ CLIMÀTICA, i les activitats previstes per aquest dia es resumeixen en els següents apartats:
Tallers per a primer i tercer d’ESO de seguretat vial. Aquests tallers tendran una part teòrica i una altra part pràctica al parc de Sa Riera. Contam amb la col·laboració de la policia local i la direcció general de mobilitat sostenible. Els nins i nines han de venir en bicicleta i dur el seu casc per poder participar de la part pràctica del taller.
Convidam a tota la comunitat educativa a participar enl’esdeveniment, utilitzant un medi de transport més sostenible que el cotxe: a peu, en bus o en bicicleta. Els nostres alumnes agafaran dades a través d’unes senzilles enquestes per després calcular la quantitat de CO2 deixat d’emetre el dia sense cotxe. El curs passat varen ser 16 Kg… quants seran enguany???? Aquestes dades s’exposaran el dia del medi ambient.

Més informació a la revista de l’IES.

Comissió ambiental