Dijous dia 14 de desembre 4 alumnes que el curs 2016-2017 varen finalitzar l’Ensenyament Secundari Obligatori varen rebre el premi al rendiment acadèmic excel.lent i a l’esforç personal que la Conselleria d’Educació i Universitats concedeix cada curs a l’alumnat que ha acabat l’ESO.

Les alumnes mereixedores d’aquest premi són:

ANDREA CARRERAS JOVER
MAIARA LUCILA MOLINA
ANDREA POL PIZÀ
MARINA RIBAS GUERRA

Amb aquest premi es pretén potenciar la millora dels resultats acadèmics, reconèixer l’esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis i la formació personal.

La més sincera enhorabona a aquestes alumnes i l’agraïment a tota la comunitat educativa, alumnes, professors , pares i personal no docent que dia a dia s’esforça en la millora de l’excel.lència educativa. ENHORABONA!