Bon dia,

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, s’han reunit avui per videoconferència per decidir el calendari de les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU). Ambdues institucions han decidit que la convocatòria ordinària serà els dies 7, 8 i 9 de juliol. També han acordat suspendre per a aquest curs les proves d’admissió als graus d’Educació Infantil i d’Educació Primària, unes proves que avaluen el nivell de competències comunicatives, de raonament crític i logicomatemàtiques dels aspirants a mestre.
Comunicat de la UIB
Conunicat de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca
Gràcies i molts d’ànims

Miquel Amorós Puig
Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB)
Vicerectorat d’Estudiants
Universitat de les Illes Balears